O NAMA

Metal Produkt d.o.o. počinje svoje poslovanje 2017.godine, kao nastavak poslovanja obrta „DM INOX“ koji je počeo sa radom 2003.godine. Sjedište tvrtke je u industrijskoj zoni Podi u Šibeniku.

Naš proizvodni asortiman obuhvaća inox, čelične i aluminijske konstrukcije koje se mogu koristiti u nautici, građevini, ugostiteljstvu, domaćinstvu…

Metal Produkt svoje uspješne poslovne aktivnosti gradi na kontroliranoj nabavi materijala, preciznoj proizvodnji i završnoj obradi, na profesionalnom i brzom montiranju, kao i na pristupačnim cijenama. Sve to može biti potkrijepljeno našom referencom zadovoljnih kupaca.

Naša misija

Kvalitetom naših usluga cilj je trajno održavati zadovoljstvo naših kupaca na najvišoj razini. Odlučni smo poduzeti sve da naši djelatnici budu uzor i prepoznati od strane investitora kao osobe u koje se ima puno povjerenje da će zadane aktivnosti biti adekvatno napravljene. Konstantno educiramo svoje djelatnike i poboljšavamo svoj proizvodni pogon.


Naša vizija

Metal Produkt d.o.o. je sinonim za povjerenje, odlučnost, sigurnost, kvalitetu i isporučen proizvod bez naknadno uočenih indikacija i reklamacija, pa je vizija tvrtke to održavati i dalje i proširiti svoje poslovanje izvan EU.Tvrtka je usmjerena na provedbu sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001, te implementaciju zavarivačke certifikacije prema EN ISO 3834-2 i certifikacije za čelične konstrukcije prema EN 1090 EXC2.

Osim proizvodnje unutarnjih i vanjskih ograda, Metal Produkt specijalizirao se i za proizvodnju pontonske opreme (klinovi, amortizeri, priključne kutije, kuke za podizanje itd.), Kao i za proizvodnju opreme za privez za marine i lučice.

Naš tim

Darijo ŠupeDIREKTOR

Mirko ŠupreVODITELJ

Branimir PetkovićRAČ. TEHNIČAR U STROJARSTVU

Zoran PamučarINŽENJER STROJARSTVA

Petra NižićTEHNIČKA PRIPREMA

Kontaktirajte nas i naš stručni tim će odgovoriti na sva vaša pitanja.